Bezoek onze
showroom

Snelle
levering

Kies zelf je
leverdag

Producten
zelf afhalen

Veilig
betalen

Weekendshopping

Nu zaterdag 27/10 & zondag 28/10

Beweging op het werk

23-10-2017   |   Geplaatst in: Scava
Krijgen jij of je collega’s genoeg beweging op de werkvloer?

Als je zoekt naar een manier om je collega-bureauslaven zowel mentaal als fysiek scherp te houden, bieden wij de ideale oplossing: de Horizon Citta BT5.0 hometrainer.

Horizon Citta BT5.0 hometrainer met tableau


De unieke Citta-hometrainer is voorzien van een tableau om laptop, schriften én - uiteraard - koffie op te plaatsen. Kortom, alles wat je nodig hebt om werken en bewegen op een aangename manier te combineren. Iets wat in tijden van hoge werkdruk, burnouts en overgewicht door een gebrek aan fysieke activiteit misschien wel dé ideale oplossing kan bieden. Citta sleepte met z’n strak, urban design dit jaar overigens een felbegeerde ISPO 2017/2018 award in de wacht.

Horizon Citta BT5.0 hometrainer met tableau


Voor de lancering van ons Citta-gamma reiken wij de hand uit naar scholen en bedrijven voor wie dit interessant kan zijn. Denk maar aan bv. enkele van deze hometrainers om in studieruimtes of vergaderzalen te plaatsen. Of gewoonweg om als werkruimte te gebruiken. Het is bewezen dat meer bewegen de geest gezond houdt en zorgt voor een betere focus. Je zult zien dat de werksfeer er nog meer op vooruit zal gaan.

Bij wijze van proef, willen wij de hometrainers voor een periode van 14 dagen kosteloos bij jullie plaatsen. Zo kan je zelf ondervinden of het bij jullie bedrijf past. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zowel jullie bedrijf als onze toestellen op een originele manier in de kijker kan zetten.

Hebben we hiermee je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend zeker even contact op met David. Dan bekijken we even hoe een eventuele samenwerking hierin mogelijk is ...!

Bekijk alvast meer informatie over de Horizon Fitness Citta BT5 op onze website.

Horizon Citta BT5.0 hometrainer met tableau

Alle nieuwsberichten bekijken